Les nostres activitats físiques i esportives estan fonamentades en els factors lúdic i recreatiu i potencien valors com: la cooperació, la cohesió, el respecte, la tolerància, l’esforç, la responsabilitat, el compromís, l’autoconfiança, la solidaritat, …

Totes les nostres activitats estan dinamitzades per un equip de tècnics que treballa d’una manera dinàmica i participativa, adaptant-se sempre a les necessitats formatives i curriculars de cada edat i de cada escola. A Obrint Via disposem del material tècnic propi necessari per desenvolupar tots els nostres programes d’activitats amb les màximes garanties.

Les nostres propostes s’ubiquen en diverses localitzacions de Barcelona, entre els quals destaquen, la nostra base de Piragüisme del Centre Municipal de Vela – Port Olímpic, les Piscines Municipals de Montjuïc i el CEM Pau Negre del Parc de Montjuïc i el Parc Natural de Collserola i com a bons coneixedors del territori, també desenvolupem activitats esportives i a la natura incloent estades, a tots els Parcs i Espais Naturals de Catalunya.

També organitzem activitats al propi centre ja sigui com a extraescolars, per a ocasions especials o dintre de l’horari lectiu.

Feu clic a sobre dels títols o les fotos de les activitats per veure una descripció més detallada.

Contacta’ns

Nom (obligatori)

Cognoms (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Direcció de correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Consulta (obligatori)

Obrint Via SL

Obrint Via està inscrita, amb el número C-123, en el Cens d’Organitzadors d’Activitats Físicoesportives en el medi natural del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

C/ Girona, 53, Baixos.
08009 Barcelona
Tel: 647 408 777
www.obrintvia.cat