Les activitats de descoberta cultural que oferim a Obrint Via creuen fermament en l’educació en valors i a nivell de continguts, s’adapten als diferents currículums acadèmics. El plantejament que fem de les nostres propostes és engrescador i dissenyem:

  • Jocs de pistes.
  • Itineraris urbans.
  • Tallers artístics.
  • Crèdits de síntesi.

En tots els casos, defugim del guiatge convencional, fomentant el diàleg entre el grup i l’educador i treballant en grups reduïts. Oferim un servei proper, solucionem tots els vostres problemes i fem un seguiment exhaustiu de les nostres activitats.

Treballem en diferents emplaçaments de Barcelona entre els quals destaquen el Castell de Montjuïc, el Parc de la Ciutadella, el Park Güell o barris com el Gòtic, la Vila Olímpica i el Poblenou.

A la vegada, dissenyem propostes de descoberta cultural a diversos indrets de Catalunya i tallers artístics que poden ésser realitzats a les aules escolars.

Totes les nostres activitats de descoberta cultural es complementen amb el Fitxer didàctic pels alumnes.

Feu clic a sobre dels títols o les fotos de les activitats per veure una descripció més detallada.

Contacta’ns

Nom (obligatori)

Cognoms (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Direcció de correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Consulta (obligatori)

Obrint Via SL

Obrint Via està inscrita, amb el número C-123, en el Cens d’Organitzadors d’Activitats Físicoesportives en el medi natural del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

C/ Girona, 53, Baixos.
08009 Barcelona
Tel: 647 408 777
www.obrintvia.cat