COLÒNIES

 

Educació Primària

TREBALLS DE SÍNTESI

I DE RECERCA

ESO i Cicles Formatius d’Esports

Des del 1998 que a Obrint Via organitzem i dinamitzem programes educatius en format d’estada que complementen el currículum acadèmic dels centres educatius.

Partint del vostre suport, recolzament i confiança, co-dissenyem i co-produïm els programes per adaptar-los a totes les situacions amb el ferm propòsit d’oferir-vos el millor servei. Pels Crèdits de síntesi lliurem el Dossier del professor/a, i el Fitxer didàctic pels alumnes per a cadascuna de les activitats programades.

Per donar resposta a les vostres necessitats, disposem d’un equip humà degudament format, altament qualificat i amb un bon grau d’experiència, que treballa sempre des de l’empatia i la proximitat.

Tots els nostres plantejaments es fonamenten en metodologies actives que demanden un alt grau d’implicació dels participants i que els hi suposen autèntiques experiències i vivències.

Com a especialistes en el sector també gestionem i dinamitzem programes educatius per XANASCAT. Així, ens trobareu al Solsonès, a l’Alt Urgell i al Pallars Jussà.

 

Descobreix els programes de les nostres

Colònies i Treballs de Síntesi i de Recerca:

la-valira-la-seu-d-urgell

Alberg La Valira

La Seu d’Urgell

Alt Urgell

Programa
Obrint-Via-Tremp

Alberg del Pallars

Tremp

Pallars Sobirà

Programa
Alberg_Torre-del-Baro_Sant-Llorenç-de-Morunys_Vall-de-Lord

Alberg La Torre del Baró

Sant Llorenç de Morunys

Vall de Lord – El Solsonès

Programa

Contacta’ns

Nom (obligatori)

Cognoms (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Direcció de correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Consulta (obligatori)

Obrint Via SL

Obrint Via està inscrita, amb el número C-123, en el Cens d’Organitzadors d’Activitats Físicoesportives en el medi natural del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

C/ Girona, 53, Baixos.
08009 Barcelona
Tel: 647 408 777
www.obrintvia.cat