COLÒNIES

 

Educació Primària

TREBALLS DE SÍNTESI

I DE RECERCA

ESO i Cicles Formatius d’Esports

Des del 1998 que a Obrint Via organitzem i dinamitzem programes educatius en format d’estada que complementen el currículum acadèmic dels centres educatius.

Partint del vostre suport, recolzament i confiança, co-dissenyem i co-produïm els programes per adaptar-los a totes les situacions amb el ferm propòsit d’oferir-vos el millor servei. Pels Crèdits de síntesi lliurem el Dossier del professor/a, i el Fitxer didàctic pels alumnes per a cadascuna de les activitats programades.

Per donar resposta a les vostres necessitats, disposem d’un equip humà degudament format, altament qualificat i amb un bon grau d’experiència, que treballa sempre des de l’empatia i la proximitat.

Tots els nostres plantejaments es fonamenten en metodologies actives que demanden un alt grau d’implicació dels participants i que els hi suposen autèntiques experiències i vivències.

Com a especialistes en el sector també gestionem i dinamitzem programes educatius per XANASCAT. Així, ens trobareu al Solsonès, a l’Alt Urgell i al Pallars Jussà.

 

Descobreix els programes de les nostres

Colònies i Treballs de Síntesi i de Recerca:

la-valira-la-seu-d-urgell

Alberg La Valira de la Seu d'Urgell (Alt Urgell)

Programa
Obrint-Via-Tremp

Alberg del Pallars a Tremp (Pallars Jussà)

Programa
Alberg_Torre-del-Baro_Sant-Llorenç-de-Morunys_Vall-de-Lord

Torre del Baró La Vall de Lord (El Solsonès)

Programa

Contacta’ns

Nom (obligatori)

Cognoms (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Direcció de correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Consulta (obligatori)

Obrint Via SL

Obrint Via està inscrita, amb el número C-123, en el Cens d’Organitzadors d’Activitats Físicoesportives en el medi natural del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

C/ Girona, 53, Baixos.
08009 Barcelona
Tel: 647 408 777
www.obrintvia.cat